Contoh Teks / Naskah Drama Pendek 6 Orang


Jamal: kanggo konsumsi seng umum, aku ngusulake nggawe beras kuning ambek es buah dadi lebih bervariasi lan pangangane sing menarik.



Irul: iyo, terus dian karo anton sing mbagi konsumsine.

Anton: oke, aku setuju wae.

Towi: kanca-kaca liyone sing orang kebagian tugas iso gabung karo aku kanggo nyiapake peralatan lan dekorasi panggunge.

Tito : Oke, kita teruske esuk maneh.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *